Att vänta ett liv

Sarah sitter där hon sitter. Bokstavligt talat. En olycka har gjort henne rullstolsburen men längtan efter ett barn försvann inte med känseln. Hennes dröm tar henne till en fertilitetsklinik i Danmark, men en högst oplanerad dejt ställer till det - för vilken träff får egentligen fäste först? Sarahs granne Berit, åttiosju fyllda, lever varje dag som om det vore den sista, och tiggerskan Amoun och hennes familj bara väntar på att få börja sitt. Situationer uppstår när dessa människors liv korsas - men vem är det som för dem samman?

Att vänta ett liv är en feel good-roman om att göra det omöjliga möjligt, om människor som omger oss, som vi kanske inte ser, eller vill se, men som på olika sätt delar samma sits. Utkommer hösten 2017.

Annah Ovesson

Annah Ovesson föddes 1985 i Bjurholm. Där växte hon upp och bor fortsatt kvar med man och tre barn. Efter en föräldraledighet som sträckte sig över sex år så tog drömmen om skrivandet fart på allvar. Skillnaden mellan lingon och blåbär är hennes romandebut och den utkom i december 2015. Just nu skriver Annah på bok nummer två, Att vänta ett liv, som utkommer våren 2017. (Författarbild: Matthew Phillips)

Böcker

Att vänta ett liv
Skillnaden mellan lingon och blåbär

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå