"Mycket bra, fängslande & stark debut!!!" Jennies boklista

Drömfaktorn

För 25-åriga Fredrika borde livet leka. Hon har precis flyttat in i en lägenhet i centrala Umeå och landat ett jobb på en växande reklam- och eventbyrå. Men det är flera faktorer som ställer till det för henne, en trasig storasyster, dilemman på jobbet, en gammal dam på en parkbänk och så killen som dyker upp mitt i natten. En roman om att bli vuxen på riktigt, våga gå sin egen väg och följa sina drömmar. Även om de känns ouppnåeliga. Boken finns att köpa på Adlibris och Bokus.

”Holmbergs språk är rappt och lättläst, och det är roande när han blandar högkulturella referenser med historier om sexgalna alfahannar. Att han dessutom skriver in en hel drös med starka och sinsemellan justa kvinnor i sin berättelse ger honom en extra fjäder i hatten.”
BTJ nr 23, 2015, Yrla Dentén

Media: (vissa artiklar kräver Plustjänst)
Västerbottensnytt
Kramfors Allehanda
Bokbloggare Books&Knitting recension
Bokbloggare, Vargnatts bokhylla
Bokbloggare, Jennies boklista
Bokbloggare, Mamma media
Goodreads recensioner
Reportage Strömbäck
Mad men i Umeås reklamvärld, Umeåguiden

Mikael Holmberg

Mikael Holmberg är född 1982 i Kramfors. Han bor i Umeå där han undervisar i svenska och engelska på högstadiet. År 2011 debuterade han med novellen Studenten i den norrländska tidskriften Provins. Drömfaktorn är hans romandebut och den utkom i september 2015. (Författarbild: Andreas Nilsson)

Böcker

Drömfaktorn

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå