Gift - Skapa ditt unika bröllop

Gift – skapa ditt unika bröllop, är en inspirationsbok som främst ska hjälpa dig, bruden, att våga släppa loss och anamma din personliga stil även på bröllopet. Det finns inga rätt eller fel, bara modet att våga gå din egen väg. Varför inte gifta sig på ett kalhygge eller välja en svart brudklädsel till exempel? Bakom boken står designern Kristina Grahn och bröllopsbloggaren Zanna Metzer (som driver bröllopsbloggen Sisters in Law), som tillsammans vill inspirera och peppa er att stå emot alla krav och måsten och hänge er till att skapa ett unikt bröllop för dig och din partner. Boken går att beställa på Adlibris och Bokus.


Bröllopsbloggen Sisters in Law
By Kristina Grahn

Media:
Nyhet i Västerbottens-Kuriren
Norran
Folkbladet
Myrorna.se
Shortcut.se

Kristina Grahn & Zanna Metzer

Kristina
Genom att erbjuda kläder som passar kvinnan, både kroppsligt och själsligt, plockar Kristina Grahn fram det unika hos varje person. Intresset för design och skapande började tidigt och har under åren utvecklats till ett eget varumärke som heter by Kristina Grahn. Att uttrycka sin egen stil genom kläder ligger henne varmt om hjärtat, och nu ska detta testas i bröllopsvärlden.

Zanna
Zanna Metzer driver en av Sveriges största bröllopsbloggar, Sisters in Law. Där vill hon inspirera brudpar till att vidga vyerna och våga ta klivet ifrån det traditionella. Hon har en bakgrund inom medieproduktion och har arbetat som produktionskoordinator på tevebolag. Numera fokuserar hon däremot på det egna skapandet med bröllop i fokus.

Böcker

Gift - Skapa ditt unika bröllop

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå