"Varm och välskriven debut." NSD

Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs

Det är märkligt hur en sak kan leda till en annan tills man plötsligt står där på Storgatan i Storbygdsele med en främmande husky i ett blått rep. Och man dessutom har fått ärva ett gammalt nedslitet hotell som ingen vill ha, utom möjligen ortens superentreprenör som skambjudit 200 000 kr för det och tänker göra om platsen till en skoterparkering. Men så är livet just nu för Annie, som till råga på allt åkt från både man och hem i Uppsala efter ett frukostgräl där en krökt läpp blev tungan på vågen i beslutet att fly hem till Norrbottens inland mitt i smällkalla vintern.

En roman om minnen, drömmar och familjehemligheter. Och så en och annan röd klänning. Utkom i mars 2017 och går att beställa via Adlibris och Bokus.

Media:
Recension Bokus av bokbloggare Villivonkansbooks
Recension av Bloggbohemen
Recension i NSD (bakom betalvägg)
Bokbloggare Kristina Sjögren (författare och skrivpedagog)
Bokbloggare, Violens boksida

Anna Holmström Degerman

Anna Holmström Degerman är född i Jokkmokk 1970 och uppvuxen i Umeå, Arjeplog och Arvidsjaur. Anna bor i Norrbyn utanför Umeå och är verksam som barnboksförfattare och skribent. Våren 2017 debuterade hon med vuxenromanen Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs. (Författarbild: Matthew Phillips.)

Böcker

Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå