"En lättläst, spännande och riktigt rolig bok om livets jävighet!" Boktips från bibliotekarierna

Pungspark

Jag var en lycklig jävel ända fram till idag…

… men då ljöd gonggongen och pungsparken var ett faktum. Min sambo sedan åtta år tillbaka vill separera. En tjyvsmäll alla uppenbarligen såg komma utom jag själv. Vad fan kommer att hända med mig nu? ”

Victor är en helt vanlig kille i 30 årsåldern som tycks ha allt i livet; ett jobb som socialsekreterare som han trivs bra med, han har ett tryggt och långvarigt förhållande med en flickvän som han vill gifta sig med, en fin lägenhet och pengar på banken. Men så en dag inträffar det oväntade. Som en blixt från en klar himmel vill hans flickvän separera. Victor blir lämnad ensam och upptäcker till sin förskräckelse att alla hans vänner befinner sig i en annan fas i livet än vad han gör, de har förhållanden, eller barn eller både och. Victors tjugoårige och hårt festande lillebror kliver in i hans liv för att rädda honom ur ensamhetens isolerade vagga. I brist på vänner och av ren desperation börjar Victor umgås med honom, och snart vänds hans tämligen händelselösa vardagsliv till ett fullständigt kaos.

Pungspark – Det brustna hjärtats desperado är en odyssé i tre ronder som visar på människans bräckliga natur. Det här är en hysterisk feel bad-roman med komiska undertoner för dig som har blivit dumpad eller dumpat någon … eller kanske planerar att göra det. Boken finns att köpa på Adlibris och Bokus.

”Boken är en verbal, och i vissa fall fysisk, pungspark i tre ronder. Den mörka humorn är både förlösande och ångestladdad.”
Monica Pettersson, Mina bibliotek

Media: (vissa artiklar kräver Plustjänst)
Folkbladet reportage
Folkbladet, reportage om Peter Gabrielsson
Umeåguiden, reportage från releasefest
Kfv Boktips

Peter Gabrielsson & Peter Jonsson

Peter Gabrielsson och Peter Jonsson föddes i början av sjuttiotalet i Umeå och träffades för första gången när de var i tioårsåldern. De har varit Umeå troget under hela sitt liv och har sedan sextonårsåldern ägnat sig åt kortfilmer, musikvideos, filmmanus och noveller. Idag kombinerar de sitt skrivande med arbete som socialsekreterare. Pungspark: Det brustna hjärtats desperado är deras debutroman och den utkom i mars 2016. (Författarbild: Matthew Phillips)

Böcker

Pungspark

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå