Nominera en författare!

Pressmeddelande från North Chapter, 2016-11-03

Ny kampanj ska med hjälp av allmänheten hitta nya författare i norra Sverige

Bokförlaget North Chapter letar ständigt efter nya röster från norra Sverige som kan nå många läsare. Därför startar förlaget nu en kampanj där allmänheten kan delta och nominera någon som de skulle vilja läsa en bok av. Kampanjen pågår till och med mars 2017 och målet är att kunna presentera nya författare i samband med Littfest som anordnas i Umeå den 16-18 mars.

”Vi kommer att kontakta den person som folket helst vill läsa med förhoppning om att det blir en bok. Vi kommer att göra allt för att både övertala och hjälpa personen i mål med den stora utmaning det är att skriva en bok”, säger North Chapters grundare, Anna Granlund.

Allmänheten nominerar de personer de vill läsa en bok av

Allmänheten kan nominera sin önskeförfattare eller lägga upp sina önskemål på bokförlagets Facebooksida. Drömförfattaren kan vara vem som helst med anknytning till norra Sverige. Kanske är det Sofia Jannok, vars röst är aktuell i samband med nytt skivsläpp och teveserien Midnattssol, eller Staffan Ling, som enligt många är en berättare av rang och borde ha flera spännande historier att bjuda på.

Alla som nominerar en drömförfattare från norra Sverige kan vinna en läsplatta från Sony och en helårsprenumeration från Storytel. Kampanjen pågår fram till Littfest där läsarnas önskemål och ”vinnaren” kommer att presenteras.

Nominera gör allmänheten till: nominera@northchapter.se

Bilder: Andreas Nilsson

Form: Maria Persson

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå